foto

Kent Jones

  • nar. 1964
    Missouri, USA

Biografie

Kent Jones (1964, Missouri), žurnalista, scenárista, producent, se Scorsesem spolurežíroval TV dokument o newyorské soše Svobody Lady by the Sea: The Statue of Liberty (2004). Jones se podílel i na scénáři Scorseseho autobiografického dokumentárního projektu Il mio viaggio in Italia (1999). Scorsese účinkoval v Jonesově portrétu legendárního producenta Val Lewton: The Man in the Shadows (2007).

46. MFF Karlovy Vary

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Diane
2013 Jimmy P.

Dokumentární

2015 Hitchcock/Truffaut
2004 Lady by the Sea: The Statue of Liberty (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Diane

Dokumentární

2015 Hitchcock/Truffaut
2010 Dopis Eliovi
2007 Val Lewton: The Man in the Shadows (TV film)
2004 Lady by the Sea: The Statue of Liberty (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky