foto

János Derzsi

  • nar. 20.4.1954 (63 let)
    Nyírábrány, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Halo of Stars
1945
2014 Bílý Bůh
2013 Velký sešit
2012 Drazí zrazení přátelé
Homunculus (studentský film)
2011 Keleti pu. (TV film)
Nebeský ptáček (TV film)
Team Building
Turínský kůň
2009 Koccanás (TV film)
Otcův pozemek
2008 Tablo
2007 A Nap utcai fiúk
Dolina
Hasutasok
Isčina cesta
Muž z Londýna
Přesýpací hodiny
Zuhanórepülés
2006 Vadászat angolokra
2005 Csudafilm
2004 Hóesés a Vizivárosban (TV film)
Nazítří
2003 Dlouhý víkend v Budě a Pešti
Revizoři
2002 A hídember
Kísértések
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 Kouzlo půvabu
Werckmeisterovy harmonie
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1998 Biztosítás
Cikánský zákon
Vášeň
1997 Gyilkos kedv
1996 Váratlan halál
1995 Csókkal és körömmel
Istálló (TV film)
1994 Satanské tango
Utrius
1993 Hoppá
Nyomkereső
1992 Nedokonalý podvod
Roncsfilm
Velká poštovní loupež
1991 Bůh kráčí pozpátku
Szürkület
Utolsó nyáron, Az
1990 Halálraítélt, A
Holnapra a világ (TV film)
Könnyű vér
Meteo
Potyautasok
1989 Erdély aranykora (TV film)
Laurin
Új földesúr, Az
1988 Másik ember, A
1987 Érzékeny búcsú a fejedelemtől
Gondviselés
Laura
Moziklip
1986 Egészséges erotika
Honba za dolary
Miklós Akli
1985 Egy kicsit én, egy kicsit te
Navrtávač děr
Podzimní almanach
1984 Eszmélés
Král Štěpán
1983 Kutya éji dala
Mennyei seregek
Viadukt
Visszaesök
1982 Beze stopy
Macbeth (TV film)
Srdeční problémy
1980 Circus Maximus
Psyché I-II.
1979 Ajándék ez a nap
Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
Zlosynové

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Rabmadarak (E05)
2006 Régimódi történet (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)

Dokumentární

1999 Istennél a kegyelem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace