foto

János Derzsi

  • nar. 20.4.1954 (66 let)
    Nyírábrány, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Halo of Stars
2019 Charon
Idegenek
2017 1945
2016 Indián
2014 Bílý Bůh
2013 Velký sešit
2012 Drazí zrazení přátelé
Homunculus (studentský film)
2011 Keleti pu. (TV film)
Nebeský ptáček (TV film)
Team Building
Turínský kůň
2009 Koccanás (TV film)
Otcův pozemek
2008 Tablo
2007 A Nap utcai fiúk
Dolina
Hasutasok
Isčina cesta
Muž z Londýna
Přesýpací hodiny
Zuhanórepülés
2006 Vadászat angolokra
2005 Csudafilm
Dallas mezi námi
2004 Hóesés a Vizivárosban (TV film)
Nazítří
2003 Dlouhý víkend v Budě a Pešti
Revizoři
2002 A hídember
Kísértések
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 Kouzlo půvabu
Werckmeisterovy harmonie
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1998 Biztosítás
Cikánský zákon
Vášeň
1997 Gyilkos kedv
1996 Szigetvári vértanúk (TV film)
Váratlan halál
1995 Csókkal és körömmel
Istálló (TV film)
1994 Satanské tango
Utrius
1993 Hoppá
Nyomkereső
1992 Nedokonalý podvod
Roncsfilm
Velká poštovní loupež
1991 Az utolsó nyáron
Bůh kráčí pozpátku
Szürkület
1990 A halálraítélt
Holnapra a világ (TV film)
Könnyű vér
Meteo
Potyautasok
1989 Az új földesúr
Erdély aranykora (TV film)
Laurin
1988 A másik ember
1987 Gondviselés
Laura
Moziklip
Zbůhdarma
Érzékeny búcsú a fejedelemtől
1986 Egészséges erotika
Honba za dolary
Miklós Akli
1985 Egy kicsit én, egy kicsit te
Navrtávač děr
Podzimní almanach
1984 Eszmélés
Král Štěpán
1983 Kutya éji dala
Macbeth (TV film)
Mennyei seregek
Viadukt
Visszaesök
1982 Beze stopy
Srdeční problémy
1980 Circus Maximus
Nárcisz és Psyché
1979 Ajándék ez a nap
Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
Zlosynové

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Rabmadarak (E05)
2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1994 Kisváros (TV seriál)
Negyven kiló kokain (E18)
1993 Kisváros (TV seriál)
A belga (E02)
Sorakozó (E01)

Dokumentární

1999 Istennél a kegyelem (TV film)

Divadelní záznam

2014 Indul a bakterház (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky