foto

Ilkka Järvi-Laturi

  • nar. 28.11.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Kiss, His First
1999 Hra na špióny
1993 Tma v Tallinu
1989 Kotia päin
1986 Come with Us
Kaasari
Kenkää korjaamassa (studentský film)
Muuan yö (studentský film)
1985 Pappa ja radio (studentský film)
1983 Arsenikkia ja wanhoja peniksiä

Herecká filmografie

Filmy

1999 Hra na špióny
1989 Zimní válka
1988 Nuoruuteni savotat
1985 Neznámý voják
1982 Tyly rakkaus (TV film)

TV seriály

1989 Talvisota (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1986 Kenkää korjaamassa (studentský film)
1983 Arsenikkia ja wanhoja peniksiä

Kameramanská filmografie

Filmy

1986 Kenkää korjaamassa (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

1985 Raymond Karppisen kaipuu (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky