foto

Joan Van Ark

  • nar. 16.6.1943 (74 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psycho Wedding Crasher (TV film)
2013 Watercolor Postcards
2008 Channels
2005 IceMaker
2003 Net Games
2002 Ničivé tornádo (TV film)
2001 UP, Michigan!
2000 Hra o výkupné
It's the Pied Piper, Charlie Brown (TV film)
1998 Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1995 Tajemný hlas v telefonu (TV film)
1994 Moment of Truth: A Mother's Deception (TV film)
1993 In the Shadows, Someone's Watching (TV film)
Zkažená krev (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
1990 Always Remember I Love You (TV film)
Jídelníček pro vraha (TV film)
1988 My First Love (TV film)
Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1984 Glitter (TV film)
1981 Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
1977 Kyokutei tankensen Pora-Bora
1975 Last of the Mohicans, The (TV film)
Shell Game (TV film)
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
1972 The Judge and Jake Wyler (TV film)
Žáby

TV seriály

2010 Pretty the Series (TV seriál)
2009 Archer (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Karma guru (S04E18)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Santo Bugito (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1980 Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Spider-Woman (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Quark (TV seriál)
Testimony of Two Men (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
We've Got Each Other (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Radarova zpráva (S02E03)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Matt Lincoln (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2004 TV Land Moguls (TV seriál)
2002 Intimate Portrait: Joan Van Ark (TV film)
1993 Knots Landing Block Party, The (TV film)

TV pořady

2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1979 Knots Landing (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace