foto

Jareb Dauplaise

  • nar. 18.3.1979 (41 let)
    North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Miss Dial
2011 Cougar Hunting
My Trip to the Dark Side
2010 Prankster, The
2009 Frat Party
Můj život v ruinách
Transformers: Pomsta poražených
2008 Tohle je Sparta!
Tvrďák Taylor
2007 Dark Mirror
Lipshitz Saves the World (TV film)
Velkej biják
2002 Night Terror

TV seriály

2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Fetální kopnutí (S10E06)
2015 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Group Dates (S10E02)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milovat a ctít (S06E04)
2011 Breaking In (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Better Man (S02E12)
Steamy Surprise (S02E11)
Sex. Teen. Candles. (S02E10)
další epizody (12)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Right Thing (S01E12)
Lily Pad (S01E11)
Behind Enemy Lines (S01E10)
další epizody (12)
2009 Filmy pro dospělé (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Tandem se opakuje (S14E18)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zakopaný poklad (S06E06)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Jednoho dne ve Valley (S03E02)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky