foto

Robert Torti

  • nar. 22.10.1961 (57 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Little Rascals Save the Day
2013 White T
2012 Foodfight!
2009 Útěk na Horu čarodějnic
2007 Na pokraji smrti 2
Plán hry
2006 Super náhradník
2005 Tráva
2004 Who's Your Daddy?
2002 Arnoldovy patálie
2000 V zajetí hlubin
1999 Josef a jeho skvostný plášť
1998 Země svobodných
1997 Guardian, The (TV film)
1996 To je náš hit!
1987 Soukromé vyšetřování
1984 Pomsta divoké kočky

TV seriály

2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
True North (S12E19)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
První pohled klame (S02E08)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
2001 Spyder Games (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Gift of Gab (S06E05)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 South of Sunset (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Vinnie & Bobby (TV seriál)
1991 Top of the Heap (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
One of the Boys (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 Throb (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1992 Circus of the Stars and Sideshow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace