foto

Jesse Borrego

  • nar. 1.8.1962 (57 let)
    San Antonio, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Phoenix, Oregon
2017 Closer to Bottom
2016 Dead Awake
2015 Gino's Wife
2013 Go for Sisters
2011 Colombiana
2009 La Mission
2005 Nový svět
2003 Scooby-Doo: Mexická příšera
Zázrak v San Ramos (TV film)
2001 Come and Take it Day
2000 Lowrider Spring Break En San Quilmas, A
Pekelný roj (TV film)
1999 The Darkest Day (TV film)
1998 Veteranos
1997 Con Air
Retroactive
Suverén
1996 Dalva (TV film)
Follow Me Home
Osamělá hvězda
1995 Bienvenido-Welcome
Tecumseh (TV film)
1994 Takhle se mi to líbí
1993 Mi Vida Loca
Věc cti
1991 Before the Storm (TV film)
1989 Povídky z New Yorku

TV seriály

2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sleigh Ride (S03E16)
Had (S03E11)
Minotaurus (S03E09)
další epizody (4)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (5)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Pandemonium (S01E07)
Place of Dead Roads (S01E06)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Things Unseen (S07E10)
2011 Chaos (TV seriál)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Rozlučka (S03E11)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
další epizody (6)
Pohotovost (TV seriál)
Věř tomu, co není vidět (S14E12)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
Pohotovost (TV seriál)
Výpadek (S14E07)
Tíha (S14E04)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Volný pád (S04E20)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
Day 3: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S03E15)
další epizody (6)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
další epizody (8)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Son Also Rises (S03E19)
Pohotovost (TV seriál)
Past (S04E01)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1989 Ženatý se závazky (TV seriál)
Nechci stepovat (S03E13)
1988 China Beach (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Closer to Bottom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace