foto

David Spielberg

  • nar. 6.3.1939
    Weslaco, Texas, USA
  • zem. 1.6.2016 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
Konečná verze
2006 Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
1999 Chřestýši (TV film)
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Pan Vražda (TV film)
1997 Matka se vyzná (TV film)
1996 Red Ribbon Blues
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
1994 Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
Místo pro Annii (TV film)
Where Are My Children? (TV film)
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1992 Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
Tikot
1991 Rodina (TV film)
The Last to Go (TV film)
1990 Alice
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Vražda v Central Parku (TV film)
1987 The Stranger
Závazné mlčení (TV film)
1985 Můj život milence (TV film)
War and Love
1983 Christine
Policistka z titulní strany (TV film)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
Služebnou v Americe (TV film)
1981 Best Little Girl in the World, The (TV film)
1980 Act of Love (TV film)
Henderson Monster, The (TV film)
1979 Real Life
Stone (TV film)
Zimní zabíjení
1978 Operating Room (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
American Raspberry
Choirboys, The
In the Matter of Karen Ann Quinlan (TV film)
Storyteller, The (TV film)
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 Force Five (TV film)
Podivná spravedlnost
1974 Judgement: The Trial of Julius and Ethel Rosenberg (TV film)
Newman's Law
Zákon a nepořádek
1972 Night of Terror (TV film)
Trial of the Catonsville Nine, The
Vliv gama paprsků na měsíček zahradní

TV seriály

2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
He Shall, from Time to Time... (S01E12)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Carrier (S08E17)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Polibek (S01E03)
1996 Chameleon (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Tyhle dny (S02E06)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
další epizody (4)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Moje loď (S06E18)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Fertile Fields (S02E19)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Blue Thunder (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Jessica Novak (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
Here's Boomer (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Stone (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
King (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Bob Crane Show, The (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace