foto

Anthony McPartlin

  • nar. 18.11.1975 (41 let)
    Newcastle upon Tyne, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Pitva mimozemšťana
2003 Láska nebeská
2002 A Tribute to the Likely Lads (TV film)

TV seriály

2002 Engie Benjy (TV seriál)
1989 Byker Grove (TV seriál)

TV pořady

2016 The BRIT Awards 2016 (TV pořad)
The 21st National Television Awards (TV pořad)
2015 National Television Awards 2015 (TV pořad)
The BRIT Awards 2015 (TV pořad)
2013 National Television Awards (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Británie má talent (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 Pop Idol (TV pořad)
100 Greatest Kids TV Shows, The (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace