foto

Katarzyna Zawadzka

  • nar. 1984
    Krakov, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Performer
2013 Baczynski
Život je úžasný
2012 Polski film
2011 Ve jménu ďábla
2004 Królowa chmur (TV film)

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 13 (S07E13)
Epizoda 12 (S07E12)
Epizoda 11 (S07E11)
další epizody (13)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 10 (S06E10)
další epizody (11)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 13 (S04E13)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (6)
2009 Tancerze (TV seriál)
2003 Daleko od noszy (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace