foto

Ye-won Kang

  • nar. 15.3.1980 (41 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabbeun nyeoseokdeul : deo mubi
Watching
2017 Bijeonggyoojig teuksooyowon
2016 Teurik
2015 El kkondoreu ppasa
Nal boreowayo
Yeonaeui mat
2014 Joseonminyeo samchongsa
Nae yeonaeui gieok
2012 Jeomjaengyideul
2011 Quick
2010 Hamoni
Hellou goseuteu
2009 Tsunami
2007 1 Beongaeui gijeok
2002 Jungdok

TV seriály

2018 Paiteo choikangsun (TV seriál)
2017 Jukeoya saneun namja (TV seriál)
2016 Baekheuiga dolawassda (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
2014 Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (11)
2012 Chunbunzzae namja (TV seriál)
2004 Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
2002 Onammae (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eonnideurui seullaemdeongkeu (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2012 1박 2일 시즌 2 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky