foto

Michael Fuith

  • nar. 1977
    Eisenstadt, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Urteil im Fall K. (studentský film)
Der Hund Bellt (studentský film)
Josef, Markus, Julian
Südpol (TV film)
2018 Cops
2017 Nejlepší ze všech světů
Svědectví
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Kebab extra scharf! (TV film)
Krycí jméno Holec
Místo činu: Umění války (TV film)
2015 Jack
Já a Kaminski
Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2014 Blutsschwestern (TV film)
2013 Blutgletscher
Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
2012 Blutadler (TV film)
Kohlhaas aneb O přiměřenosti prostředků
Nepohodlný svědek (TV film)
Ocejchovaný (studentský film)
Odkaz hříšnice (TV film)
Unser Lied
2011 Kebab mit Alles (TV film)
Michael
2010 Případ Andropov (TV film)
Rammbock
2009 Rimini
2008 Große Glück sozusagen, Das
2007 Zproštěn viny
2006 Kotsch
2004 Von bis

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Gevatter Hein (S13E15)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Dr. Knut Holm (S05E06)
2015 Země zločinu (TV seriál)
Pod Jižním křížem (E05)
Soko Vídeň (TV seriál)
Jausenstation Hödlmoser (S10E08)
2013 Add a Friend (TV seriál)
Andere Länder, Andere Sitten (S02E03)
New York, New York (S02E02)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Der Fluch (E03)
Das Wirtschaftswunder (E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Borderline (S08E06)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky