foto

Ursula Strauss

  • nar. 25.4.1974 (45 let)
    Melk, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sarah Kohr - Das verschwundene Mädchen (TV film)
2018 Es wird besser
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
2017 Meine fremde Freundin (TV film)
2016 Daleko od domova
Die Stille danach (TV film)
Hotel Sacher (TV film)
Mein Fleisch und Blut
2015 Blockbuster: Das Leben ist ein Film
Drei Eier im Glas
DxM
Käthe Kruse (TV film)
Mein gebrauchter Mann (TV film)
Meine fremde Frau (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
Unter Verdacht - Mutterseelenallein (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Eine Handvoll Briefe - Liebe im Gepäck (TV film)
Tod in den Bergen (TV film)
Říjen listopad
2012 Ruhm
2011 Michael
Můj nejlepší nepřítel
Nečekaná láska (TV film)
Vielleicht in einem anderen Leben
2010 Aufschneider (TV film)
Die Spätzünder (TV film)
Případ Andropov (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Tatort - Kinderwunsch (TV film)
2008 Die Liebe ein Traum (TV film)
Odplata
Trautmann - Die Hanno-Herz-Story (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
Krankheit der Jugend
2006 Fallen
Kotsch
2005 Crash Test Dummies
Kampl (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
2004 Von bis
2003 Böse Zellen
2001 Gelbe Kirschen

TV seriály

2016 Pregau (TV seriál)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (8)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Die Macht der Dankbarkeit (TV film)
2015 Oh du mein Österreich (TV film)
2012 Joschi und die Stars - ein Roadmovie (TV film)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Ringlstetter (TV pořad)
2015 Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Kratky (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace