foto

Katy Karrenbauer

  • nar. 31.12.1962 (57 let)
    Duisburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kartoffelsalat 3 - Das Musical
2019 Darkroom - Tödliche Tropfen
Goblin - Das ist echt Troll
2018 Nádherné časy
Phantomschmerz
Zavařovačka života
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
2015 Kartoffelsalat
2013 Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
2012 Plastic
Zettl
2011 Gegengerade - 20359 St. Pauli
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Spiel mir das Lied und Du bist tot (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
2007 Was am Ende zählt
2006 7 trpaslíků
Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rapunzel oder Mord ist ihr Hobby (TV film)
2005 Max und Moritz Reloaded
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Ein Krasser Deal (TV film)
Žralok útočí (TV film)
2003 Crazy Race (TV film)
Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
2002 Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
Vanessa Kramer und der rote Skorpion (TV film)
Wie die Karnickel
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
Smrtelná touha (TV film)
Westend
2000 Musik hat ihn kaputt gemacht
1999 Late Show
1997 Das Erste Semester

TV seriály

2019 Patchwork Gangsta (TV seriál)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Im Knast (TV seriál)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kempu (S02E03)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ungleiche Paare (S12E13)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2007 Abgedreht in Stuttgart (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganze Kerle (S10E28)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pod palbou (S10E05)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Notaufnahme (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Dokumentární

2015 Härte

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2018 35 Jahre RTLplus - Der große Kultabend (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Die TV total PokerStars.de Nacht (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky