foto

Markus Imboden

  • nar. 17.10.1955 (64 let)
    Interlaken, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Danowski - Blutapfel (TV film)
Das Gesetz sind wir (TV film)
2018 Der Richter (TV film)
Tatort - Zeit der Frösche (TV film)
2017 Tatort - Am Ende geht man nackt (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Tatort – Klingelingeling (TV film)
Tatort – Wendehammer (TV film)
2015 Die Eisläuferin (TV film)
Tatort - Einmal wirklich sterben (TV film)
2014 Mord in Aschberg (TV film)
2013 Mörderische Jagd (TV film)
Na svahu
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Mörderisches Wespennest (TV film)
Otloukánek
Tatort - Wunschdenken (TV film)
2009 Mörder auf Amrum (TV film)
Tödlicher Mord (TV film)
2008 Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
Mörderische Erpressung (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2004 Das Konto (TV film)
Hunger auf Leben (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Ins Leben zurück (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)
2001 Heidi
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Komiker
1999 Ich habe nein gesagt (TV film)
1998 Frau Rettich, die Czerni und ich
1996 Katzendiebe
1995 Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
1994 Ausgerechnet Zoé (TV film)
1990 Bingo
1987 Blues, Black & White
1986 Moviestar

TV seriály

2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Bis zum Anschlag (E03)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Die Gottesanbeterin (E51)
2010 Das Duo (TV seriál)
Mordbier (E20)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
La Paloma (E43)
Bella Block (TV seriál)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Hungrige Seelen (E38)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Bella Block (TV seriál)
... denn sie wissen nicht, was sie tun (E18)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Kids von Berlin (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Tod eines Mädchens (E04)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky