foto

Gillian Zinser

  • nar. 4.11.1985 (33 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Gillian Amalia Zinser se narodila 4.listopadu 1985 v New Yorku, kde navštěvovala New Yorkskou Universitu. Má mladšího bratra Maxe. Svou hereckou kariéru odstartovala v seriálu 90210, kde ztvárnila roli mladé surffařky Ivy Sullivan, tento seriál jí doposud proslavil nejvíce.

Dále se objevovala v dalších amerických seriálech jako hostující hvězda. V roce 2011 si zahrála v ne moc známém filmu ECSTACY. Tento rok by se měla objevit ve filmu LIARS ALL, spolu se svým seriálovým kolegou Mattem Lanterem a herečkou Sarou Paxton.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2017 Halfway
2015 Always Worthy
Two Wrongs (TV film)
2014 Astma
2013 Liars All
2011 Ecstasy
The Truth Below

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Case: Sun, Moon, and the Truth (S04E07)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
2009 Cupid (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)

TV pořady

2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace