foto

Muriel Pavlow

  • nar. 27.6.1921 (96 let)
    Leigh, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zlomový rok 39
2004 Patříme k sobě (TV film)
1998 Nebe na zemi (TV film)
1995 Daisies in December (TV film)
1994 Rector's Wife, The (TV film)
1985 Last Evensong, The (TV film)
1961 To je vražda, řekla
1959 Whirlpool
1958 Rooney
1957 Doktor hledá místo
1956 Eyewitness
Reach for the Sky
Tiger in the Smoke
1955 Simon and Laura
1954 Conflict of Wings
Doktor v domě
1953 Malta Story
The Net
1952 It Started in Paradise
1947 Hamlet (TV film)
Shop at Sly Corner, The
1946 Night Boat to Dublin
1941 Quiet Wedding
1937 Romance in Flanders, A
1934 Sing As We Go!

TV seriály

2001 Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Párování (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Konečný tah (TV seriál)
Oliver's Travels (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1987 Sunday Premiere: Claws (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
1962 Zero One (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)
1951 Out Of True

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace