foto

Brianne Davis

  • nar. 21.4.1982 (35 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brianne Davis sa narodila 21. apríla 1982 v Atlante, Georgia, USA. Je modelka, herečka, producentka a režisérka, známa hlavne vďaka jej účinkovaniu v snímkach Jarhead (2005) či Prom Night (2008).

Narodila sa a vyrastala vo Fulton County v Georgii. Začiatkom roka 2000 sa presťahovala do Los Angeles. Mohli sme ju zahliadnuť v seriáloch Nip/Tuck, CSI: Crime Scene Investigation, Entourage, Desperate Housewives, Brothers & Sisters, Body of Proof, True Blood a viackrát sa objavila v Hollywood Heights a Witches of East End.

Game90

Herecká filmografie

Filmy

2016 Magi
The Night Visitor 2: Heather's Story
2015 Synchronicity
Vražda v Mexiku (TV film)
2013 Night Visitor, The
Přízrak zmizelé
2012 Among Friends
2011 Vrah s chromovou maskou
2010 Cesta ven
2009 Americká panna
2008 Maturitní ples
Something's Wrong in Kansas
2007 Haunting of Marsten Manor, The
2006 Swedish Auto
2005 House of Grimm
Mariňák
Mladej a já
Promtroversy
Smršť nad Pacifikem

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Koncovka (E08)
Pokrevní bratři (E07)
Doznání (E06)
další epizody (8)
Casual (TV seriál)
The Table (S03E03)
2016 Casual (TV seriál)
Such Good Friends (S02E03)
2015 Casual (TV seriál)
Zvířata (S01E03)
Kamarádi (S01E02)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
Dirty Jobs (S02E04)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Roznětka (S07E03)
2013 Witches of East End (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na životě nezáleží (S06E09)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Černý pátek (S02E08)
Odložené případy (TV seriál)
Pavouci (S05E13)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Celebrita z internetu (S06E02)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Psychophonia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace