foto

Bruno Salomone

  • nar. 13.7.1970 (48 let)
    Villeneuve Saint Georges, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beaux-parents
Une Mort Sans Importance (TV film)
2018 Mrňouskové 2: Daleko od domova
Tamara Vol. 2
2017 Bienvenue à Nimbao (TV film)
2016 Meurtres à l'île de Ré (TV film)
Tamara
2013 Blanche nuit
Lanester (TV film)
2012 La Clinique de l'amour!
Les Vacances de Ducobu
2011 Louis la Chance
Příšerka v Paříži
2010 Big Jim (TV film)
Famille décomposée (TV film)
Santův učeň
Život kočky
2009 Rychlejší než vlastní stín
Temps est à l'orage, le (TV film)
2008 Fool Moon
État de manque (TV film)
2007 Cherche fiancé tous frais payés
Dům
Hellphone
2006 Mravenčí polepšovna
Pomoc, děti se vracejí! (TV film)
2005 Brice de Nice
Famille Zappon, La (TV film)
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
Un coin d'Azur (TV film)
2004 Carton, Le
2001 Gamer

TV seriály

2018 T.A.N.K (TV seriál)
2017 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Nous vieillirons ensemble (S09E06)
Guerre froide (S09E05)
Chapati Chapata (S09E04)
další epizody (6)
2016 Le Secret d'Élise (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Au Nord c'était les pingouins (S08E06)
Une souris et des hommes (S08E05)
La Chenille et le papillon (S08E04)
další epizody (6)
2014 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
"La Thérapie du bonheur" (S07E06)
La Méduse et le putois (S07E05)
Le changement, c'est (vraiment) maintenant (S07E04)
další epizody (6)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Tous ensemble ! (S06E08)
Love coach (S06E07)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
další epizody (7)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Joker connerie (S05E08)
On ne badine pas avec l'amour (S05E07)
Un moment d'égarement (S05E06)
další epizody (8)
2011 La Chanson du dimanche (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
20 ans déjà ! (S04E07)
Emmerdements durables (S04E06)
další epizody (8)
2010 La plus pire semaine de ma vie (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
La Frite et le dindon (S03E08)
Le Problème avec ma mère (S03E07)
Aimez-vous Chopin ? (S03E06)
další epizody (8)
2009 Le Hard Corner (TV seriál)
Paradisiaque (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ah ! La belle vie (S02E06)
Le Temps des épreuves (S02E05)
Grosse déprime (S02E04)
další epizody (6)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ce n'est qu'un au revoir ! (S01E12)
Toute vérité n'est pas bonne à dire (S01E11)
Coup de froid (S01E10)
další epizody (12)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)
Oublier Paris (S01E05)
14 juillet (S01E04)
další epizody (6)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1998 Farce attaque (TV seriál)

Dokumentární

2002 Lucie Carrasco - Une histoire d'hommes

Host

TV pořady

2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
Le débarquement (TV pořad)
2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
2001 Burger Quiz (TV pořad)
Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace