foto

Jobst Oetzmann

  • nar. 1961
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Schwartz & Schwartz - Der Tod im Haus (TV film)
2018 Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
2015 Tatort – LU (TV film)
2010 Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
2008 Zweier ohne
2007 Listopadový muž (TV film)
2006 Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
2004 Delphinsommer (TV film)
Drechslers zweite Chance (TV film)
2003 Tatort - Der Schächter (TV film)
2002 Tatort - 1000 Tode (TV film)
2001 Místo činu - Volným pádem (TV film)
Schwindelnde Höhe (TV film)
2000 Die Einsamkeit der Krokodile
1999 Duell der Richter (TV film)
1998 Jenny (TV film)
Kommissare Südwest - Der Neue (TV film)
Kommissare Südwest - Tod im Feuer (TV film)
Tatort - Schwarzer Advent (TV film)
Verdacht, Der (TV film)
1992 Only You

TV seriály

2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Cesta na smrt (S02E05)
Ideální oběť (S02E04)
1996 SK Babies (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
2009 Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
2008 Zweier ohne
2000 Die Einsamkeit der Krokodile

TV seriály

2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
DNA (S01E05)
Ausgleich (S01E03)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Main Station Maestoso (studentský film)
1988 Drei D

Producentská filmografie

Filmy

1993 Kein Kuss für Kiwi
1989 Der Pampelmusenmond (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky