foto

Kimberly J. Brown

  • nar. 16.11.1984 (34 let)
    Gaithersburg, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crossword Mysteries: Proposing Murder (TV film)
2010 Vždy připraven!
2006 Big Bad Wolf
2005 Buď v klidu
2004 Halloweenská střední (TV film)
2003 Dům naruby
2002 Sestry (TV film)
2001 Lední medvídek
Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
2000 Quints (TV film)
1999 Toulavé boty
1998 Městečko Halloween (TV film)
Život brouka
1997 Ellen Foster (TV film)
1996 Christmas in Cartoontown
1994 Princezna Caraboo

TV seriály

2013 Low Winter Sun (TV seriál)
The Way Things Are (E06)
Cake on the Way (E05)
Catacombs (E04)
další epizody (5)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perfect (S04E24)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1990 The Baby-Sitters Club (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Switched! (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky