foto

Frederick Loewe

  • nar. 10.6.1901
    Berlín, Německá říše
  • zem. 14.2.1988 (86 let)
    Palm Springs, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1982 Camelot (TV film)
1977 Galateya (TV film)
1974 Malý princ
1969 Paint Your Wagon
1967 Camelot
1966 Brigadoon (TV film)
1964 Bitter Weird (TV film)
My Fair Lady
1958 Gigi

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Host

TV pořady

1969 Des Broadways liebstes Kind (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce