foto

Ana Golja

  • nar. 31.1.1996 (23 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Fanatic
2018 A Father's Nightmare (TV film)
2017 Love on Ice (TV film)
2015 Degrassi: Don't Look Back (TV film)
Síla vítězit
2014 Trable dívčí kapely (TV film)

TV seriály

2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Matčina oběť (E04)
2011 Clue (TV seriál)
2010 Jak je kanci! (TV seriál)
2009 Connor Undercover (TV seriál)
How to Be Indie (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace