foto

Elizabeth Tulloch

  • nar. 19.1.1981 (38 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elizabeth Tulloch se narodila 19. ledna 1981 v San Diegu, Kalifornii, ale vyrůstala ve Španělsku, Uruguayi nebo Argentině. Důvodem je to, že její otec pracuje v bankovnictví a musel se kvůli tomu v minulosti často stěhovat. Pseudonym Bitsie používá jako poctu svému dědovi, který byl bombardérem ve druhé světové.

Po návratu do Spojených států vystudovala střední a vysokou školu v Bedfordu a taky navštěvovala Harvard. Absolvovala ho v oboru anglické a americké literatury a výtvarného a environmentálního studia. Z otcovy strany má skotské geny a z matčiny španělské.

Její první role byla ve filmu R2-D2:BENEATH THE DOME. V roce 2008 si zahrála menší roličku ve filmu DŮM NA ŠPATNÉ ADRESE. V roce 2007 byla nominována na LA Weekly Theater Award za svůj výkon ve hře QUARTERLIFE.

V seriálovém světě se předvedla ve vedlejších rolích například v DR. HOUSE, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, ZÁPADNÍ KŘÍDLO nebo ZA SVITU MĚSÍCE. V roce 2011 se začala objevovat v seriálu GRIMM, kde hraje přítelkyni hlavního hrdiny. Při výběru filmových rolí má docela štěstí, podařilo se jí zahrát si ve filmu THE ARTIST. Ten je ověnčen mnoha trofejemi a naposledy dokonce Oskary. Jestli to pomůže i její kariéře se ještě uvidí.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Love You, Sally Carmichael!
2016 Dead Draw
2015 Chronic
Diagnóza: Šampión
2013 Nemocnice Parkland
2012 Caroline and Jackie
2011 Důkaz lásky
The Artist
2010 Alfa a Omega
Most Likely to Succeed (TV film)
2009 Washingtonienne (TV film)
2008 Dům na špatné adrese
Uncross the Stars
2006 Life Is Short

TV seriály

2018 Supergirl (TV seriál)
Elseworlds, Part 3 (S04E09)
The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
2017 Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Zerstörer přichází (S06E12)
Za zrcadlem (S06E11)
další epizody (13)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (15)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Totožnost: Grimm (S05E01)
Za matku (S04E22)
další epizody (16)
2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
Dálnice plná slz (S04E06)
další epizody (21)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (18)
2012 Grimm: Bad Hair Day (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
To Protect and Serve Man (S02E11)
The Hour of Death (S02E10)
další epizody (27)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Danse Macabre (S01E05)
další epizody (7)
2010 Outlaw (TV seriál)
2008 Tyranny (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Radujme se, veselme se (S05E11)
2007 Quarterlife (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Lonelygirl15 (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Válka doma (S04E02)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Third-Day Story (S06E03)

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace