foto

Ondřej Veselý

  • nar. 24.3.1979 (38 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Svatby v Benátkách (TV seriál) (2014)

    - Ondřej Veselý a Dana Verzichová, představitelé manželů Krejzových, jsou partnery i v reálném životě. Seznámili se díky společnému angažmá v Jihočeském divadle. (funhouse)

  • Vyprávěj (TV seriál) (2009)

    - Scény na nadrážích se natáčely na nádražích v Praze, Plzni a Pardubicích. Natáčení probíhalo také v pražských Řeporyjích v hospodě "U Trunečků". Svatba Honzy (Marián Miks) a Lucky (Eliška Křenková) v posledním díle se natáčela na zámku Dobříš, kde se již filmovala například pohádka Princezna ze mlejna 2 (1999). Vila rodičů France (Ondřej Veselý) stojí v Dejvicích. Jedná se o č. p. 1654 v zatáčce mezi ulicemi Vejvarská a Glinkova. Filmovalo se také např. v pražských Vršovicích, na zámečku v Libni, v chalupářské oblasti na Mělnicku v Jestřebicích, v bývalém vojenském prostoru u Litoměřic, na horské chatě v Jizerských horách, v železničním depu v Praze. Ne vždy ale místo natáčení odpovídá místu v seriálu, například nádraží v Plzni představuje Pardubice a také Prahu. (zdeny99)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Job Interviews (divadelní záznam)
2014 Pojedeme k moři
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2008 Tlustý prase (divadelní záznam)
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)
1987 Moře začíná za vsí

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (E07)
Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Doktor Martin (TV seriál)
Malá tajemství (S02E11)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Pretty Woman z Dlouhé Vsi (S01E04)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
další epizody (9)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Dobrý skutek (S05E21)
Tsunami (S05E20)
další epizody (23)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Civilka (S04E15)
The Rolling Stones (S04E14)
Sbohem, babičko (S04E13)
další epizody (27)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Chmelová brigáda (S03E14)
Osmdesátiny (S03E13)
Burza (S03E12)
další epizody (14)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
Charta 77 (S02E15)
Vánoce (S02E14)
další epizody (24)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyplouváme (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
Silvestr (S01E17)
Vánoce (S01E16)
další epizody (18)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace