foto

Stany Coppet

  • nar. Villeneuve Saint Georges, Val-de-Marne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inside
2015 Ta mère!
2014 La Vie Pure
Rosemary's Baby (TV film)
2012 A.L.F. (Animal Liberation Front)
Peu de chose près, A
2011 Águila Roja, la película
2010 Mortem
2009 Garimpeiro
2007 Descent
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Spojenec
2005 This Revolution

TV seriály

2016 Zlato (TV seriál)
2014 El Príncipe (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Matka a dcery (S22E04)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Haut les coeurs ! (S03E03)
2012 Toussaint Louverture (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Dernier tango (S06E08)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Missing a Body? (S01E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 La Vie Pure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace