foto

Piotr Rzymyszkiewicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Show
2000 Poslední mise
1993 Pierścionek z orłem w koronie
1989 Jestřábí moudrost

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Kłopotliwy sekret (S02E03)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2008 Czas honoru (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ambasador (E36)
Gej (E17)
1988 Dekalog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace