foto

Piotr Rzymyszkiewicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Służby specjalne
2003 Show
2000 Poslední mise
1994 Oczy niebieskie
1993 Jen strach (TV film)
Pierścionek z orłem w koronie
1989 Jestřábí moudrost

TV seriály

2018 Oko za oko (TV seriál)
Episode 8 (E08)
W rytmie serca (TV seriál)
Kłopotliwy sekret (S02E03)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fryzjerka (S18E10)
Córka blacharza (S17E07)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Klątwa mumii (S08E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S07E04)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Na sygnale (TV seriál)
Walka (S03E30)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piekło (S14E08)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Festyn (S09E03)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Cmentarz (E38)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Czyżby ślub (E47)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Pokonać strach (S04E10)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Poznam panią... (S06E22)
Fatalne ukłucie (S06E21)
Bezdomny profesor (S06E19)
další epizody (5)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ambasador (E36)
Gej (E17)
1988 Dekalog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky