foto

Grzegorz Emanuel

  • nar. 5.11.1965 (54 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skrytá hra
2017 Muž s magickou krabičkou
2011 Lynč
Wyjazd integracyjny
2009 Druhá strana mince
Generál Nil
2007 Ogród Luizy
2006 Letní láska
Smrt Witolda Pileckého (TV film)
2003 Cizinec
Staré báje vikingů
Superprodukcja
2002 Jak to się robi z dziewczynami
2001 Listy miłosne
Poranek kojota
Requiem
2000 Moja Angelika
1997 Łóżko Wierszynina
1996 Panna Nikt
Šamanka
1995 Die Ameisenstraße
1993 Čas pro čarodějnice
1991 Enfants du vent, Les
1990 Invierno en Lisboa, El
1989 Jestřábí moudrost

TV seriály

2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Córka blacharza (S17E07)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Nieme krzyki (S02E02)
Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 8 (E08)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Mury (E05)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Świadek (S03E06)
2007 Ekipa (TV seriál)
Najwyższy nakaz (E02)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Wiódł ślepy kulawego (E21)
Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2006 Mrok (TV seriál)
Pamiętnik (E05)
U fryzjera (TV seriál)
Ochroniarz (E03)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Ucieczka (S03E05)
Pułapka (S02E09)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Marigold (E11)
Menší zlo (E10)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Tanec na sopce (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky