foto

Nick Eversman

  • nar. 15.2.1986 (33 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Nick Eversman se nedávno objevil v uznávaném titulu HBO, který byl nominován na cenu Emmy "CinŽma VŽritŽ" v roli Granta Louda. Záhy ho diváci uvidí také v nezávislém hororu "Urban Explorer," který získal cenu jako Nejlepší film na ScreamFest 2011. Eversmanova filmografie zahrnuje též parodii na "Stmívání " s názvem "Tupíři", dále snímky "The Runaways" a "Hellraiser Revelations." Na obrazovce se objevil v seriálech "Námořní vyšetřovací služba", "Dr. House", "Posel ztracených duší" a "Kriminálka Miami." Eversman se narodil v Madisonu, Wisconsin a žije v Los Angeles.

AXN

Herecká filmografie

Filmy

2018 Juveniles
2017 Billy Boy
2016 Mother, May I Sleep with Danger? (TV film)
2015 Pretty Boy
The DUFF
Victor
2014 A Reason
At the Devil's Door
Get On Up - Příběh Jamese Browna
2013 Deep Dark Canyon
2011 Cinema verite (TV film)
Hellraiser: Revelations
Urban Explorer
2010 The Runaways
Tupíři
2009 Innocent
Marriage, A (TV film)

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Autofac (E08)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part III (E03)
Part I (E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zázračné místo (S06E15)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
All Tomorrow's Parties (E05)
In Too Deep (E02)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vzdor (S08E15)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Blessings in Disguise (S05E12)
Dr. House (TV seriál)
Černá díra (S06E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bouře (S08E14)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace