foto

Ivana Nováčková

  • nar. 10.3.1961 (56 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dědeček automobil
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)
1990 Začátek dlouhého podzimu
1984 Všichni musí být v pyžamu
1983 Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
1982 Slečna se špatnou pověstí (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zvěřinec (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace