foto

Petr Borovec

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2011 O-Ring (studentský film)
50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2010 Kazimír a Karolína (divadelní záznam)
2005 Stopy v kalužích (amatérský film)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
2014 Vinaři (TV seriál)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
PanMáma (TV seriál)

TV pořady

2014 Mezi půlky (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace