foto

Adéla Petřeková

  • nar. 1988
    Krnov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Krnově těsně před sametovou revolucí (1988). V roce 2011 absolvovala na DAMU obor herectví. Její svérázný osobitý talent zaujal už během studií a dopomohl jí například k hostování v Národním divadle. Nedávno dotočila hlavní roli Valerie v televizním filmu Vila Fáber (tv NOVA). Hostuje v Divadle Pod Palmovkou.

Bioscop

Herecká filmografie

Filmy

2016 Manžel na hodinu
2014 Intimity
2012 Modrý drak
Záblesky chladné neděle
2011 Pan Pozdě (studentský film)
Villa Faber (TV film)
2010 Kazimír a Karolína (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Krev, půda a strach (E03)
Past na svědomí (E02)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
Plán (S02E02)
2016 Na vodě (TV seriál)
Silvestr (E13)
Vánoce (E12)
Polda (TV seriál)
Kurz přežití (S01E02)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Mrtvý v síti (E10)
další epizody (12)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (21)
Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boxer (S04E10)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Helena (TV seriál)
Spolehni se na svého muže (S03E08)

TV pořady

2015 TýTý 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace