foto

Edita Kainrathová

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 4/4 Preludium C dur (studentský film)
2014 Pojedeme k moři
2011 Život přede mnou
2010 Entertainment (studentský film)
2009 Josef Chvílama nemá moc možností na vybranou (studentský film)
2008 Pokoj (studentský film)
Pět měsíců a tři dny (studentský film)

Dokumentární

2018 Čtyři v tom (TV seriál)
Nikol (S04E05)
Tadeáš (S04E04)
2017 Život ve vzduchu (TV seriál)
Petr a Vladimír (E06)
Judita a Viktor (E05)
Pavel a Roman (E04)
další epizody (6)
2015 Kdo neskáče, není Čech (TV seriál)
Sláva vítězům, čest poraženým (E07)
Ženy v útoku (E06)
Rozjaření (E05)
další epizody (7)
2014 Růža (TV film)
2011 Em a On
2010 Půlnoc (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Maxymální nostnost (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 S Jirkou Mádlem k moři (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace