foto

Edita Kainrathová

  • nar. 1976

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 4/4 Preludium C dur (studentský film)
2014 Pojedeme k moři
2011 Život přede mnou
2010 Entertainment (studentský film)
2009 Josef Chvílama nemá moc možností na vybranou
2008 Pět měsíců a tři dny (studentský film)
Pokoj (studentský film)

Dokumentární

2017 Život ve vzduchu (TV seriál)
2015 Kdo neskáče, není Čech (TV seriál)
2014 Růža (TV film)
2013 Čtyři v tom (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace