foto

Travis Milne

  • nar. Alberta, British Columbia, Kanada

Biografie

Travis se narodil v Albertě, v Kandě a přestože se zamiloval do herectví již v raném věku, věnovat se mu začal až po střední škole. Jako host se objevil v kanadském environmentálním seriálu MŮJ ZELENÝ DŮM (jeho snem je postavit si vlastníma rukama pasivní dům). První filmovou rolí byl právní v televizním dramatu DOZNÁNÍ. Před nedávnem se objevil v kontroverzním filmu MANSON, MÉ JMÉNO JE ĎÁBEL.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lolz-Ita
Runaway Christmas Bride
Same Time Next Week (TV film)
2016 Summer Love (TV film)
2015 A Gift Wrapped Christmas (TV film)
Odznak cti
2013 Nearlyweds (TV film)
2009 Leslie, My Name Is Evil
2008 Doznání (TV film)
Druhá žena (TV film)
Hope for the Broken Contender
2007 Vánoční únos (TV film)

TV seriály

2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Miss You (S04E04)
Start Me Up (S04E03)
Beasts of Burden (S04E02)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (11)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Otřesená důvěra (S05E08)
další epizody (10)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (10)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (13)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (13)
2007 Bionická žena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace