foto

Barbora Sousa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lotte am Bauhaus (TV film)
2018 Experiment (studentský film)
2010 Romance rytířské doby (studentský film)

TV seriály

2018 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nemáš na výběr (S13E46)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Lišky a slepice (E04)
Připouštění (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Obrazy pražské periferie - vyp.
2018 Poslední slovo Charlotty Garrigue Masarykové (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky