foto

Magda Szubanski

  • nar. 12.4.1961 (59 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The BBQ
2017 Tři léta
2013 Goddess
2012 Kath & Kimderella
2011 Happy Feet 2
2010 Santův učeň
2009 Bran Nue Dae
2007 Dr. Plonk
Little Deaths
Zlatý kompas
2006 Happy Feet
2005 Da Kath & Kim Code (TV film)
Maska Junior
2002 Lovec krokodýlů
2000 Ve znamení psa: Nejlepší přítel (TV film)
Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
Ve znamení psa: Zakopaný pes (TV film)
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
1997 D Generation: The Bottom Drawer, The
1995 Babe - galantní prasátko
1993 Making of Nothing, The (TV film)
Royal Commission Into the Australian Economy, A (TV film)

TV seriály

2017 Sisters (TV seriál)
2015 Open Slather (TV seriál)
2014 Legit (TV seriál)
Afghanistan (S02E07)
Rub 'N' Slide (S02E06)
2007 Kath & Kim (TV seriál)
Wedding of the Century (S04E08)
Lust (S04E07)
Roots (S04E06)
další epizody (8)
2004 Kath & Kim (TV seriál)
99% Fat Free (S03E08)
Foxy on the Run (S03E07)
High and Dry (S03E06)
další epizody (8)
2003 Kath & Kim (TV seriál)
The Hideous Truth (S02E08)
The Shower (S02E07)
Another Announcement (S02E06)
další epizody (8)
2002 Kath & Kim (TV seriál)
The Wedding (S01E08)
Party (S01E07)
Money (S01E06)
další epizody (8)
2001 Farscape (TV seriál)
Infinite Possibilities: Part 2 - Icarus Abides (S03E15)
Infinite Possibilities: Part 1 - Daedalus Demands (S03E14)
1999 Farscape (TV seriál)
Till the Blood Runs Clear (S01E11)
1998 Something Stupid (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
1994 Big Girl's Blouse (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1992 Bligh (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Příběh Steva Irwina (TV film)
2008 Man Inside Dame Edna, The (TV film)
1995 Search for Christmas, The (TV film)
1992 Wisecracks

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 D Generation: The Bottom Drawer, The

TV seriály

2015 Open Slather (TV seriál)
1994 Big Girl's Blouse (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)

TV pořady

1986 D Generation, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

1995 Search for Christmas, The (TV film)

Host

TV pořady

2008 Merrick & Rosso Show, The (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)
2001 The Glass House (TV pořad)
2000 Bob Downe Show, The (TV pořad)
Rove Live (TV pořad)
1998 Panel, The (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1986 D Generation, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky