foto

Sofie Hamilton

  • nar. 15.2.1987 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čtverec
2015 Gerila
2012 Bokcirkeln
2010 Simonův vesmír
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)

TV seriály

2002 Det brinner! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace