foto

Marc Menard

  • nar. 2.3.1975 (44 let)
    Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Osudová nehoda (TV film)
2012 Nech mého muže! (TV film)
Sestra v ohrožení (TV film)
2010 Svůdná lež (TV film)
2008 Kluk od vedle (TV film)
Mrazivé peklo (TV film)
2006 Bezva jízda (TV film)
John Tucker musí zemřít

TV seriály

2012 Super drbna (TV seriál)
Návrat Drbny (S05E13)
Kněz a krásná nevěsta (S05E12)
2011 Super drbna (TV seriál)
Kráska a slavnost (S05E02)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Toto místo je smrt (S05E05)
Malý princ (S05E04)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtící bzukot (S04E08)
2006 Watch Over Me (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Mateřství (S01E04)
2002 Ocean Ave. (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)