foto

Johnny Melville

  • nar. 27.1.1948 (71 let)
    Leith, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Paradise Hills
2018 Fishbone
2015 Tercer Grado
V písku - Příslib svobody
2014 Altra frontera, L'
2009 Láska a zběsilost
2008 Able
Nefarious
Zaslepení
2005 Castingx
2001 Far From China
Lightmaker
2000 No Man's Land
1992 Jackpot
Jesus vender tilbage
1991 Manila
1984 Game Over (TV film)
Tarzan

TV seriály

1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 VIP noche (TV seriál)
1985 Galeria oberta (TV seriál)

Dokumentární

1992 Lungo il fiume

TV pořady

1997 Crónicas marcianas (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad) - herec, a.z.
1977 Karussell (TV pořad)
1958 Abendschau (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Zaslepení
2005 Castingx

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace