foto

Olga Hegerová

  • nar. 19.1.1933 (88 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Pozvání na zámek (TV film)
1988 Ztráta paměti (TV film)
1983 Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
1981 Dlouhý týden (TV film)
1974 Život není sen, moje milá... (TV film)
1967 Irkutská historie (TV film)
1966 Když Lea slavila narozeniny (TV film)
1962 Gazdina roba (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)
1987 Bakaláři (TV seriál)
Proutkař (S16E20)
Vdova (S16E09)
1986 Bakaláři (TV seriál)
Šílenec (S15E19)
1976 Bakaláři (TV seriál)
Alergie (S05E33)

Divadelní záznam

1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
1963 Chléb, který jíte (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky