foto

Olga Hegerová

  • nar. 19.1.1933 (84 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1989 Pozvání na zámek (TV film)
1988 Ztráta paměti (TV film)
1987 Proutkař (TV film)
Vdova (TV film)
1986 Šílenec (TV film)
1983 Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
1981 Dlouhý týden (TV film)
1976 Alergie (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
1963 Chléb, který jíte (divadelní záznam)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace