Reklama

Reklama

Ariel Schulman

Ariel Schulman

nar. 1979
USA

Biografie (2)

Je americký herec, režisér a producent. Spolu s partnerem a nejlepším přítelem Henrym Joostem režírovali dokumentární CAT FISH (2010) a nadpřirozený horor PARANORMAL ACTIVITY 3 (2011).

Schulman vystudoval New York University Tisch School - programu o filmovém umění. V současné době žije v New Yorku a chystá se s Henrym Joostem natáčet pokračování hororu PARANORMAL ACTIVITY 4, který má vyjít v roce 2012.

Videa (1)

Rozhovor 3 - Ariel Schulman, Henry Joost

Zajímavosti (3)

Nerve: Hra o život (2016)

  • Režiséri filmu Ariel Schulman a Henry Joost o tom, prečo chcú poukazovať na temné zákutia internetu: "Väčšina vecí nie je čiernobiela. Internet nie je ani dobrý, ani zlý, záleží len na tom, ako ho používate. Nerve by mohla byť naozaj posilňujúca hra a zároveň je aj tá najstrašnejšia vec, akú si dokážete predstaviť.“ (Arsenal83)

Nerve: Hra o život (2016)

  • Režiséri sa usilovali o hodnotenie PG-13, pričom Schulman uviedol: „Chceli sme zabezpečiť, aby ho videli mladší tínedžeri. Myslíme si, že má dôležité posolstvo a nechceli sme ho pochovať." Vzhľadom k tomu je film menej násilný, než je v predlohe od Jeanne Ryan a zároveň má úplne vymazanú sexuálnu výzvu, ktorá sa v knihe nachádza. (Arsenal83)

Galerie (3)

Reklama

Režisér

Herec

Kameraman

Scenárista

Filmy
2022

Tajná centrála

Reklama

Reklama