foto

Stano Slovák

  • nar. 23.7.1977 (40 let)
    Nitra, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Les mrtvých (TV film)
2004 Frankenstein (TV film)
2002 Babylon (divadelní záznam)
1998 Knieža (TV film)

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace