foto

Petr Kubes

  • nar. Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Skoro úplně vymyšlený film
2009 Les mrtvých (TV film)
2006 Testament (amatérský film)
2003 Maryška (TV film)
1997 Nejasná zpráva o konci světa

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Sestřička (S02E05)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Inženýr a uklízečka (S01E03)
2010 Ležáky 42

Divadelní záznam

2016 Hamlet (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky