foto

Morven Christie

  • nar. 1979
    Helensburgh, Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Grantchester: Vánoční speciál 2016 (TV film)
2014 Chvění
2012 Shell
2011 Gee Gee
2010 Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Královna Viktorie
2006 Létající Skot
The Family Man (TV film)
2005 9 hráčů se smrtí
Smrt po internetu
2004 Quite Ugly One Morning (TV film)
Second Quest, The (TV film)

TV seriály

2020 The A Word (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2019 The Bay (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2018 Agatha Christie: Zkouška neviny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 The Replacement (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
The A Word (TV seriál)
Same Deep Water (S02E06)
Family Album (S02E05)
Falling (S02E04)
další epizody (6)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (5)
2016 Murder (TV seriál)
The Third Voice (E01)
The A Word (TV seriál)
Lost (S01E06)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
další epizody (6)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Pán času (TV seriál)
Před potopou (S09E04)
Pod jezerem (S09E03)
2014 From There to Here (TV seriál)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
Death of a Detective (S03E01)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Snow Maiden (E08)
Khyber (E07)
Polyhedrus (E06)
další epizody (8)
2011 Case Histories (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2009 Monday Monday (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
Lost in Austen (TV seriál)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
Sold (TV seriál)
2004 Teachers (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky