foto

Perdita Weeks

  • nar. 25.12.1985 (34 let)
    Cardiff, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ready Player One: Hra začíná
2014 Pod zemí
2013 Vášeň mezi řádky
2012 Kde hnízdí smrt (TV film)
Titanic (TV film)
2010 Prowl
2004 Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy (TV film)
2000 Princ a chuďas (TV film)
1997 Spice World
1996 El último viaje de Robert Rylands
Hamlet
Studené denní světlo
1995 Loving (TV film)
Shadowy Third, The (TV film)

TV seriály

2020 Magnum P.I. (TV seriál)
A Leopard on the Prowl (S02E20)
May the Best One Win (S02E19)
A World of Trouble (S02E18)
další epizody (9)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ihea 'oe i ka wa a ka ua e loku ana? (S10E12)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Day I Met The Devil (S02E11)
Blood Brothers (S02E10)
A Bullet Named Fate (S02E09)
další epizody (21)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Bad Day to Be a Hero (S01E10)
The Ties That Bind (S01E09)
Die He Said (S01E08)
další epizody (10)
2016 Rebellion (TV seriál)
Surrender (E04)
Under Siege (E03)
To Arms (E02)
další epizody (4)
Penny Dreadful (TV seriál)
Požehnaná temnota (S03E09)
Věčná noc (S03E08)
Odliv (S03E07)
další epizody (4)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Svatba plná překážek (S02E07)
2014 The Great Fire (TV seriál)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
The Promise (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
Čtyři roční období (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
K potěšení jeho veličenstva (S02E05)
Zákon o nástupnictví (S02E04)
Matová situace (S02E03)
další epizody (4)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Jednoduše Jindřich (S01E02)
Chladnokrevně (S01E01)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a sny (S06E02)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
1997 Rag Nymph (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1993 Goggle Eyes (TV seriál)