foto

Perdita Weeks

  • nar. 25.12.1985 (31 let)
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pod zemí
2013 Vášeň mezi řádky
2012 Kde hnízdí smrt (TV film)
Titanic (TV film)
2010 Prowl
2004 Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy (TV film)
2000 Princ a chuďas (TV film)
1997 Spice World
1996 Hamlet
Studené denní světlo
Último viaje de Robert Rylands, El
1995 Loving (TV film)
Shadowy Third, The (TV film)

TV seriály

2016 Penny Dreadful (TV seriál)
The Blessed Dark (S03E09)
Perpetual Night (S03E08)
Ebb Tide (S03E07)
další epizody (4)
Rebellion (TV seriál)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Svatba plná překážek (S02E07)
2014 The Great Fire (TV seriál)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
2010 The Promise (TV seriál)
2008 Čtyři roční období (TV seriál)
Lost in Austen (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a sny (S06E02)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
1997 Rag Nymph (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1993 Goggle Eyes (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace