foto

Michelle Duncan

  • nar. 14.4.1978 (42 let)
    Perth, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Elizabeth is Missing (TV film)
2018 Bohemian Rhapsody
2017 Kouzlo Vánoc
2015 Iona
2012 Štětka
2008 Střepy v hlavě
2007 Pokání
2006 Lekce řízení
Low Winter Sun (TV film)
2005 O čem všem je láska (TV film)
2004 Sea of Souls - Amulet (TV film)

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Friend (S01E02)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2013 Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Zub a spár (S02E02)
2005 Sugar Rush (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2004 Moře duší (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)