foto

Michelle Duncan

  • nar. 14.4.1978 (39 let)
    Perth, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Iona
2012 Štětka
2008 Střepy v hlavě
2007 Pokání
2006 Lekce řízení
Low Winter Sun (TV film)
2005 O čem všem je láska (TV film)
2004 Sea of Souls - Amulet (TV film)

TV seriály

2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Luther (TV seriál)
Episode #3.3 (S03E03)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Zub a spár (S02E02)
2005 Sugar Rush (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2004 Moře duší (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace