foto

Małgorzata Buczkowska

  • nar. 25.8.1976 (42 let)
    Lublin, Lubelskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Útěk
2017 Volta
2013 Ostra randka
Podejrzani zakochani
Stacja Warszawa
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
Uwikłanie
2010 Jestem twój
Kołysanka
2009 Nula
2008 0_1_0
Kolik váží trojský kůň?
To nie tak jak myślisz, kotku
Čtyři noci s Annou
2006 Kilka fotografii (TV film)
Statyści
2005 Masz na imię Justine
Óda na radost
2002 Chopin: Touha po lásce

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
2015 Prokurator (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Prawo miasta (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace