foto

Małgorzata Buczkowska

  • nar. 25.8.1976 (43 let)
    Lublin, Lubelskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na bank się uda
Wszystko dla mojej matki
2018 Útěk
2017 Volta
2013 Ostra randka
Podejrzani zakochani
Stacja Warszawa
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
Uwikłanie
2010 Jestem twój
Kołysanka
2009 Nula
2008 0_1_0
Kolik váží trojský kůň?
To nie tak jak myślisz, kotku
Čtyři noci s Annou
2006 Kilka fotografii (TV film)
Statyści
2005 Masz na imię Justine
Óda na radost
2002 Chopin: Touha po lásce

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Duch kapitana (S12E04)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Trzecie jest przerażenie (E11)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
další epizody (12)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rodzina (S02E10)
další epizody (10)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelnie dobry plan (S01E07)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Zawód fotoreporter (S01E11)
Eurosieroty (S01E10)
další epizody (7)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Wielka Woda (S01E01)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Prawo miasta (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Kryminalni (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky