foto

Rebecca Night

  • nar. 1985
    Poole, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maigret klade past (TV film)
2015 Dartmoor Killing
2013 Cold
2012 Suspension of Disbelief
2009 Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2008 Caught in a Trap (TV film)
Obviněná
2007 Fanny Hillová (TV film)
Wednesday

TV seriály

2012 Starlings (TV seriál)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Shaken (S04E03)
2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (4)

Dokumentární

2008 The Story of the Costume Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace