foto

Marijana Janković

  • nar. 7.4.1982 (38 let)
    Černá Hora

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mødregruppen
Pijavice
2018 Ditte & Louise
Jack staví dům
Maja
Vargur
2017 Aldrig mere i morgen
Altmuligmand
Cesta časem
Skyggebokser
2016 Ptáci nad průlivem
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
Idealista
Stroj
2014 Ækte vare
2013 Helium
Žena v kleci
2011 Bestie
2010 Všechno bude fajn
2008 Tanečnice
Uchazeč

TV seriály

2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (9)
2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Jul (S01E06)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2015 Norskov (TV seriál)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2013 Rita (TV seriál)
Jeg elsker dig (S02E05)
Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Zlá krev 2/2 (E06)
Zlá krev 1/2 (E05)
2008 Livvagterne (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Maja

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Maja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky