foto

Marijana Jankovic

  • nar. 7.4.1982 (35 let)
    Černá Hora
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fuglene over sundet
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
Idealista
Stroj
2014 Ækte vare
Helium
2013 Žena v kleci
2011 Bestie
2010 Všechno bude fajn
2008 Tanečnice
Uchazeč

TV seriály

2015 Norskov (TV seriál)
2014 Dědictví (TV seriál)
2013 Most (TV seriál)
Episode #2.9 (S02E09)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace